Haberler

UMA 2023 Yetkili Servisler Toplantısı Düzenlendi

Motosiklet sektörünün lider markalarını tek çatı altında toplayan Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Yetkili Servisleri ile Antalya Miracle Resort Hotel’de 15-17 Aralık 2023 tarihlerinde bir araya geldi.

Türkiye genelinde 503 yetkili servis, 228 yedek parça noktasına sahip UMA, satış sonrası hizmetler konusunda motosiklet sektöründe önemli bir yere sahiptir.

Mondial, CFMOTO, TVS ve E-Mon markalarını bünyesinde bulunduran UMA, toplantı boyunca ürünlerle ilgili teknik bilgiler ve yeni teknolojiler hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Toplantıda 2023 yılı değerlendirilirken, 2024 yılında motosiklet severlerin beklentilerini karşılayacak bir dizi proje görüşüldü. Mondial, CFMOTO, TVS ve E-Mon kullanıcılarına verilecek hizmetin kalitesinin yükseltilmesi için hazırlıklar tamamlandı.

Dayanışma içerisinde ürünler üzerinde oluşabilecek sorunların, UMA’nın kültürü olan dürüstlük, güven ve saygı ilkelerine bağlı kalarak çözümünün sağlanmasına yönelik tedbirler tartışıldı.

27 Aralık 2023 Çarşamba

Tüm Haberler
E-Mon Mona
E-Mon Mona Dinamik ve estetik dizayna sahip Mona, tarzını yansıtan çizgilerle size bir yerden bir yere güvenle gitme imkanı sunuyor. Mükemmel denge ve mukavemet özelliği, konforlu ve rahat sürüş yapısıyla da günlük hayatınızı oldukça kolaylaştırıyor.
Arama Ekranını Kapat
Aramak istediğiniz ürünü yazınız: